Jedlé fotografie lze stříhat nebo ořezávat do potřebného tvaru. Jejich použití je velice jednoduché: na dort se nanese vrstva krému, uhladí se a poté se na povrch přiloží jedlá fotografie. Lehce se přitiskne a to je vše.
Nalepení Decorgelem doporučujeme při lepení fotografie na čokoládu apod. Upozornění: Jedlá fotografie se nesmí dostat do kontaktu s vodou, šťávou z ovoce apod., protože by se poškodila nebo rozpustila. Ze stejného důvodu není možno jedlou fotografii zalévat gelem. Pro nejlepší výsledek doporučujeme použít na povrch fotografie Decorgel, velmi zvýrazní kontrast a barevnost fotografie. Použití Decorgelu: Decorgel používáme k nalepení jedlé fotografie na podklad a to i ve svislé poloze. Stačí velice tenká vrstva. Dále se používá na povrch fotografie pro zvýraznění kontrastu a barevnosti fotografie. Dekorgel rozetřeme plochým nožem. 50g balení vystačí na dvě stránky velikosti A4. Decorgel nenanášejte štětcem, protože dojde k zanesení drobných bublinek vzduchu do Decorgelu.
|